SAKARYA / ERENLER - Mehmet Gölhan İlkokulu

Ekm

Öğretmenlerimizi konuk eden velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda;Dünya Afeti Azaltma Günü dolayısıyla personel,öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 11/10/2019 tarihinde tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Ders: Trafik Güvenliği

Kazanım: Trafik işaret ve levhalarının önemini araştırıyorum.

Etkinliği tasarlayan, kurgulayıp üreten 4/B Sınıfı öğretmeni Nurşen ARABUL 'a tesekkür eder; etkinligi sunarak ortaya koyan öğrencilerini tebrik ederiz.

Ekm

2 Ekim 2019 tarihinde okulumuzda deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Öğretmenlerimizi konuk eden bu haftaki velilerimize de tesekkur ederiz.

Ekm

Veli katılımlı serbest zaman etkinliğinde emeği geçen Hava FİDECİ ye çok teşekkür ederiz.

Eyl

3/A sınıfı ögrencilerimiz;öğretmenleri Tuğba YILMAZ rehberliginde  Türkçe dersi kazanımını hayata gecirdiler,birlikte yaparak yaşayarak ögrendiler.

"Hediyeleşmek güzel şey."

Öğrencilerimiz süt içiyor.

Eyl

Erenler Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları tarafından 25 Eylül 2019 tarihinde bir grup öğrencimize diş muayenesi yapıldı. Öğrencilerimizin çürük ve sağlam dişleri belirlendi.

Eyl

Velilerimiz öğretmenlerimizin kendilerini ziyeretlerine yoğun ilgi gösteriyor.

Eyl

Mehmet Gölhan İlkokulu ve Ortaokulu ailesi olarak yeni eğitim öğretim döneminde aramızdan ayrılan öğretmenlerimize;okulumuza katkılarından dolayı teşekkür ediyor,yeni görev yerlerinde kendilerine başarılar diliyoruz.

Eyl

Okula yeni başlayan öğrencilerimiz 5-6 Eylül 2019 tarihlerinde yapılan uyum eğitimleri ile okulumuzu tanıdı, yeni arkadaşları ve öğretmenleri ile tanıştılar...

Öğrencilerimize hoşgeldiniz diyor; yeni eğitim öğretim yılının kendilerine ve ailelerine hayırlı olmasını diliyoruz.

Tem

Bulundukları sınıflardan üst sınıflara geçen ara sınıf öğrencilerimiz ve ilkokuldan ortaokula geçen 4.sınıf öğrencilerimizi üstün başarılarından dolayı tebrik eder önümüzdeki eğitim öğretim yılında kendilerine başarılar dileriz.