T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ERENLER - Mehmet Gölhan İlkokulu

Mehmet Gölhan İlkokulu

Telefon
0264 353 41 05
Belgegeçer
0264 353 40 36
WEB
https://mehmetgolhanilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Pirahmetler Mahallesi Belediye Caddesi No107 Bekirpaşa Erenler / Sakarya
Vizyon
Vizyonumuz bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Atatürkçü, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresiyle ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır.
Başarılar
0
Öğretmen :14
Öğrenci :178
Derslik :11
Kütüphane Kitap Sayısı :3619
Öğretim Şekli :İkili öğretim
Saatler
12.40-18.00
Isınma
(Kömürlü) Katı Yakıt Kaloriferi
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
Her 15 dakikada bir Bekirpaşa ile il merkezi arasında dolmuşlar çalışmaktadır. İl merkezinden minübüslerle okulumuzun önüne kadar süren seyahat süresi 30 dk dır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Pirahmetler Mah.Belediye Cad. No:107 Bekirpaşa-Erenler/SAKARYA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine uzaklığı 12 km, ilçe merkezine uzaklığı 8 km. Her 15 dakikada bir Bekirpaşa ile il merkezi arasında dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.İl merkezinden minübüslerle okulumuzun önüne kadar yapılan seyahat 30 dk sürmektedir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Geleneksel Çocuk Oyunları Müsabakaları,Bireysel Spor Müsabakaları: Karate, Judo vs.
Bilimsel Etkinlikler
Hafız İho Akademik Başarı ve Mülakat Sınavları,Bilsem Grup Tarama ve Bireysel Tanılama Süreci, DYNET uygulaması, diğer eğitim kurumlarınca yapılan Seviye Belirleme Sınavları
Proje Çalışmaları
İYEP Projesi,Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projesi
Diğer Hususlar
2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı süresince okulumuz 1/A-B,2/A-B,3/A-B ve 4/A-B sınıflarımız 8 şube; A,B,C,d olmak üzere Anasınıflarımız ise 4 şube ile eğitim hizmeti vermektedir.Okulumuz zorunlu hizmet bölgesi kapsamındadır.Zorunlu hizmet süresi 7 yıldır.Hizmet puanı 14´tür.Okulumuzun zorunlu hizmet bilgilerine https://zorunluhizmet.sitesi.web.tr/sakarya/erenler/ bağlantısından ulaşılabilir.
Yazdır