SAKARYA / ERENLER - Mehmet Gölhan İlkokulu

Ock

Okulumuz Anasınıfı öğrencileri  okul öncesi şenliğine katıldılar.Erenler Yücel Ballık Ortaokulu kapalı spor salonunda 16 Ocak Çarşamba günü düzenlenen şenliğe ilgi bir hayli fazlaydı.Öğrencilerimiz öğretmenleri nezaretinde taş boyama etkinliği ile şenliğe ayrı bir renk kattı.

Ock

İngilizce Öğretmenimiz Aslı Özdemir'in yürütücüsü olduğu "Be Healthy" eTwinning projesi Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞME ÇİZELGESİ HAZIRLANARAK UYGULAMAYA GEÇİLMİŞTİR.HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ

Ara

Okulumuz, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu 3. Uygulama Dönemi Konsorsiyum Üyesi Olmuştur.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Erasmus+ Akreditasyonu kapsamında okul eğitimi, meslekli eğitim ve yetişkin eğitimi alanında konsorsiyum üyesi okulların okul müdürleri ve irtibat kişileri ile başlangıç toplantısı 15.12.2023 tarihinde okulumuzun da katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

OKULUMUZDA MERDİVEN BOŞLUKLARINA TEDBİR AMAÇLI GÜVENLİK FİLELERİ YAPILDI

Kas

''29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'' OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

4/A VE 4/B SINIFLARIMIZDA MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞANDI

Haz

İngilizce Öğretmenimiz Aslı Özdemir'in kuruculuğunu üstlendiği  "We Love English" eTwinning projesi Avrupa Kalite Etiketi kazanmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuzda yürüttüğümüz "Be Healthy" eTwinning projesi tamamlanmıştır.

Sağlıklı yaşam tarzı sadece hastalık veya rahatsızlık olmaması değildir; fiziksel, zihinsel ve sosyal yönden tam bir iyilik halidir. Bu, dengeli beslenmek, düzenli egzersiz yapmak ve bol bol dinlenmek anlamına gelir. Projemizde öğrenciler yeni kelimeler öğrendi, çevrimiçi oyunlar oynadı, eğitici uygulamaları kullandı ve Avrupalı öğrencilerle tanıştılar.

Proje sayesinde sağlıklı yaşam tarzı ve alışkanlıkların önemi konusunda farkındalık yaratıyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Aslı ÖZDEMİR'in yürütmüş olduğu "We Love English" eTwinning projesi sonlanmış, öğrencilerimize sertifikaları takdim edilmiştir. Öğrencilerimize ve öğretmenimize başarılar dileriz.

May

İlimizdeki öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ile iftar yemeğinde buluştu. İngilizce Öğretmenimiz Aslı Özdemir kurucusu olduğu "We Love English" eTwinning projesini kendilerine tanıttı. İl Müdürümüz proje çalışmalarını beğeni ile karşıladı ve projemizle yakından ilgilendi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı'ya ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür eder, proje öğretmenimiz Aslı Özdemir'e başarılar dileriz.

Eyl

E-TWİNİNG proje kapsamında Sınıf Öğretmeni Aslı ARSLAN ile öğrencilerimiz okulumuza Avrupa Kalite Etiketi ödülünü kazandırmışlardır.Öğretmen ve öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor,basarılarının devam etmesini diliyoruz.

Kas

Mehmet Gölhan İlkokulu olarak Almanya Albert-Schweitzer mit Werkrealschule Okulu ile kuruculuğunu yaptığımız "Pandemi Günlüğü" E-twinning projemizi uygulamaya başladık.

Kas

Öğrencilerimiz '' aratatil.meb.gov.tr '' uzantılı internet adresinde karşılarına gelen TÜRKİYE  haritasından SAKARYA il haritasına tıklayarak ilimiz için hazırlanan "Kasım 2019 Ara Tatil Etkinlik Takvimine" ulaşabilirler.